Nyheder!

Food Solutions støtter Centimeter Maraton igen

Læs mere

 

UROKKELIGE PRINCIPPER – FOR DIN SKYLD

Food Solutions arbejder ud fra fire stærke principper. De er alle sammen med til at sikre kunden en god smag i munden.

Fødevaresikkerhed
Food Solutions arbejder sammen med de dygtigste parter inden for fødevarekontrol. Det er kundens garanti for, at alle de varer, som Food Solutions leverer, lever op til fødevarereglerne og -lovgivningen.

Bæredygtighed
Hos Food Solutions tænker vi over de ting, vi gør. Derfor er bæredygtighed en naturlig del af tankegangen. Vi søger konstant flere økologiske og/eller Fair Trade produkter til vores sortiment. Det økologiske brand Madame Butterfly taler for sig selv.

Food Solutions vælger miljøvenlige transportformer, når det er muligt – det samme gælder for emballage, hvor fokus ligger på brugen af FSC mærket pap og papir.

Vi tænker selvfølgelig også over folkesundhed. Når det giver mening, reducerer vi sukker-, salt- og fedtindholdet samt øger indholdet af fuldkorn. Nøglehullet og Fuldkornsmærket vægtes højt og findes på en række af produkterne i varesortimentet.

Logistik
Food Solutions ved, at logistikken er et vigtigt konkurrenceparameter for kunden. For hele tiden at holde trit med kontraktvolumenen gør vi alt, hvad der er muligt, for at sikre timing af produktionen og rettidig levering. Det er med til at minimere kundens risiko for udsolgt-situationer.

Service
Hos Food Solutions er service et bredt fænomen. Vi er ikke bare din leverandør af kvalitetsfødevarer, vi er også din strategiske samarbejdspartner. Derfor gør vi os umage med hurtig feedback på forespørgsler og opfølgning på vores arbejde.