Nyheder!

Food Solutions støtter Centimeter Maraton igen

Læs mere

Pressemeddelelser

Her finder du tidligere pressemeddelelser og kontaktinfo på vores presseafdeling. Husk også at følge med her på hjemmesiden, så du altid er opdateret med seneste nyt om, hvordan vi skaber spændende produkter på baggrund af tidens fødevaretrends.

 

Kontakt presseansvarlig:
direktør Kristian Lauridsen
kl@foodsolutions.dk
Telefon 2627 2256

—————————————————————————————–

Pressemeddelelse 22.10.2015

15-10-15_Ostebord_01

 

 

 

 

 

Kom gennem julen – let som en sommerfugl

At komme let gennem julen kan betyde to ting. Hos Madame Butterfly gælder begge ordets betydninger: Med lækre, økologiske fuldkornsvarianter af kiks og knækbrød kan du lynhurtigt arrangere et udsøgt ostebord – OG du fylder din krop med mættende fibre, mindre fedt, salt og sukker.
 
Nøglehulsmærket er julens nye til-og-fra-kort. Du vælger julehyggen til med massevis af tiltrængte fibre, mens unødigt fedt, salt og sukker vælges pænt fra.

Kig efter det økologiske Madame Butterfly mærke, når du handler ind  til julens tunge frokostbord – mange af produkterne bærer netop fuldkornsmærket, som er din garanti for et lettere valg.

Trods mindre fedt, salt og sukker er der på ingen måde sparet på smagen. Tværtimod spiller den rustikke smag af korn og kerner elegant op imod ostebordets fede brie, friske blåbær og fyldige, belgiske chokolade.

Alt hvad hjertet begærer til hjerternes fest

Julen er hjerternes fest. Det er tiden, hvor samværet med nær familie og gode venner minder os om at passe ekstra godt på livet og hinanden. Og det gør du netop ved at vælge fuldkorn og økologi.

Madame Butterfly byder på forskellige slags knækbrød – Organic Crips Bread fås i to varianter: en fuldkornsblanding af hvede og rug samt en ren rugvariant, som indeholder hele 98,6 procent fuldkornsrug! Til feinschmeckerne er der store gourmet fuldkornsknækbrød på menuen – vælg mellem hvede med græskarkerner og gouda, spelt med solsikkekerner og birkes samt spelt med solsikkekerner og sesam.

Ligeledes er der økologiske fuldkornsstave, som bare venter på at blive dyppet i en cremet flødeost. Til den lækkersultne tand, eller bare for at tage toppen af den værste Gamle Ole, er de søde fuldkornskiks samt müsli- og havrekiks et saftigt bud!

Glædelig glutenfri jul

Også glutenallergikere og folk, som blot ønsker at være gluten foruden, bliver tilgodeset ved Madame Butterflys ostebord. De florlette, glutenfri Crips Bread med 60 procent smagfuld boghvede gør sig godt som knasende underlag til alskens ost og tilbehør.

Velbekomme – og rigtig glædelig jul!
For mere information:

Direktør Kristian Lauridsen / 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk

Food Solutions ApS, DK 8250–Egå Havvej 21

 

Se også mere på madame-butterfly.dk og foodsolutions.dk

—————————————————————————————–

Pressemeddelelse 10.09.2015

Glutenfri glæde ’on the go’

Der er dage, hvor man har travlt, og hvor det hele bare godt må gå lidt hurtigt. Sådanne dage er de rene fælder for en glutenallergiker. Kiks og kager frister alle vegne, men heldigvis er det blevet meget lettere at stå fristelserne imod. Madame Butterfly byder nemlig på knas, der er mindst ligeså lækkert og meget bedre for dig!

Madame Butterfly er kendetegnet ved økologi og høj kvalitet til forbrugervenlige priser. Sommerfuglen i logoet er en påmindelse om, at der på økologiske marker findes dobbelt så mange sommerfugle som på konventionelt dyrkede. Friheden og renheden tages nu til næste niveau, og en række af glutenfrie produkter er klar til at indtage supermarkedernes hylder.

Som glutenallergiker kender du alt til vigtigheden af at følge en glutenfri kost. Du kender også til besværet. Dagene med hurtige hapsere er bare lettere for ikke-allergikere end for dig. Heldigvis giver Madame Butterfly dig nu mulighed for at tage din helt egen snackbar med på farten. Pakket i små portionsposer er du klædt på til den lille sult – hvor som helst, når som helst.

Glutenfrie, lette, luftige og knasende sprøde CRISPBREAD
Kombinationen af ris og majs smager af solskin med en perfekt balance mellem salt, sødt og sprødt. Pakket i poser à fire styk er de florlette knækbrøds-lækkerbidskener lige til at nyde nu og her. Ligesom Madame Butterflys mange andre produkter er CRISPBREAD selvfølgelig også økologisk.

Glutenfri og økologiske CRISPY ROOLS – når sprødt møder sødt
Vi har rullet krips-kraps-knasende rør af rismel og kakao omkring den blødeste, sødeste og rareste choko/hasselnøddemasse. Her mødes sprødt med sødt, og med deres bløde hjerter er disse CRISPY ROOLS kageforkælelse helt uden gluten. Æsken indeholder fem praktiske poser à 2 styk – perfekt til madpakken, skovturen, i bilen – eller som tilbehør til en god vaniljeis.

De glutenfri produkter fra Madame Butterfly er som de første på markedet certificeret af Dansk Cøliaki Forening. Føres i fast sortiment i Bilka til vejl. udsalgspris  16,95 for CRISPBREAD og 25,95 for CRISPY ROOLS.

For mere information:

Direktør Kristian Lauridsen / 2627 2256 / kl@foodsolutions.dk
Food Solutions ApS
DK 8250–Egå Havvej 21

Se også mere på madame-butterfly.dk og foodsolutions.dk
——————————————————————-

Pressemeddelse 21.02.2012

”Bæredygtighed er en naturlig del af vores hverdag”

Plastikposerne skal skrottes, varerne bør bæres hjem på en bæredygtig måde. Det er budskabet, når Food Solutions ApS forærer 200 muleposer på årets Foodexpo i Herning – poser af kasseret linned fra De Forenede Dampvaskerier, syet af indsatte i fængsler og designet af den bæredygtige ildsjæl over dem alle, Klaus Samsøe.

Hvert år kasserer De Forenede Dampvaskerier 250 tons stof, på verdensplan bliver der årligt produceret 250 millioner tons plastik. På baggrund af det faktum har designeren Klaus Samsøe kreereret en ægte win-win-situation. For at vise, at der er et reelt alternativ til indkøbsposer af plastik, har han i samarbejde med Kriminalforsorgen iværksat et projekt, som går ud på at sy muleposer af kasseret stof. Altså får de indsatte et meningsfuldt arbejde, produktionsmaterialet er stof, som ellers ville blive smidt ud, og forbrugerne får en pose, der ikke forurener miljøet.

Muleposen kan blive din, når Food Solutions forærer 200 styks på deres stand på Foodexpo i Herning 18.-20. marts 2012.

Godt, gammeldags købmandsskab kan sagtens være nytænkende
Siden 2004 har Food Solutions udviklet fødevarer med respekt for smagsoplevelser, kvalitet og miljøet. Virksomheden er en hybrid mellem en traditionel købmandsvirksomhed og et reklamebureau med egne, trendspottende brands og private label-løsninger. Brandet Madame Butterfly består udelukkende af økologiske varer, som for så vidt muligt også er Fairtrade-produceret.

”Bæredygtighed er ét af vores fire vigtige principper om at drive godt købmandsskab. Vi tænker over de ting, vi gør. Derfor er bæredygtighed en naturlig del af vores tankegang. Vi vælger miljøvenlige transportformer, når det er muligt – det samme gælder emballage. Vi kigger altid efter alternativer,” fortæller Kristian Lauridsen, direktør i Food Solutions ApS.

Få en bæredygtig mulepose med økologiske lækkerier
Food Solutions har fået 200 af Klaus Samsøes muleposer, som skal uddeles i forbindelse med Foodexpo. I poserne vil være skønne, økologiske smagsprøver af brandet Madame Butterfly, så kig forbi standen og bær varerne hjem med god samvittighed.

Mød Food Solutions på Foodexpo 2012, Hal M, stand 9450.

—————————————————————————————–

Pressemeddelse 24.01.2012

 

Parlez-vous croissant?

Solen skinner, og duerne har god grund til at kvidre på de pariske torvepladser. Måske er de heldige at få sig en krumme fra de smørbagte croissanter fra La Boulangerie.

I Frankrig er duerne godt vante. I intet andet land forstår man sig nemlig på kunsten at bage en luftig croissant, som man gør hér. Mange har gjort forsøget, men hemmeligheden er godt bevaret. Derfor er det en desto større fornøjelse, at du nu kan hente de sprøde lækkerier direkte ud af din egen ovn!

200 grader, 3 minutter – og fuglene synger, også i Danmark. De bedårende halvmåner er bagt i Frankrig og sprøde, som når butterdej er bedst. Derfor skal du være hurtig, hvis du vil have krummerne for dig selv.

Gør morgenbordet til en fransk fortovscafé, eller snig til dig at nyde en lun lækkerbisken som compagnon français til din frokost eller eftermiddagste.

Pains au chocolate, s’il vous plaît
Franskmændene forstår sig virkelig på det søde liv. Ikke nok med, at de ruller den fineste butterdej af de bedste råvarer – de ved også, hvordan det blødeste, mørke chokolade kan få skyerne til at forsvinde fra himlen, så englene synger, og duerne flokkes.

Derfor skal både croissanter og de klassiske pains au chocolate selvfølgelig laves i Frankrig. La Boulangerie byder på autentiske lækkerier efter gammel opskrift, selvfølgelig bagt med ægte smør, som det sig jo hør og bør … lidt fine på den har de franskmænd jo altid været. Ind i ovnen ved siden af croissanterne, 200 grader, 3 minutter – og du vil være en anelse frankofil resten af dagen.

De franske lækkerier fra La Boulangerie kommer i pakker a 4 stk. og fås i fast sortiment i Rema 1000 for kun 14,95.

Yderligere produkt- og forhandlerinformation fås ved henvendelse til Food Solutions ApS på telefon 7022 6229.

—————————————————————————————–

Pressemeddelelse 23.06.2010

 

 Sandwichkiks i nyt dress og med nyt øko-logo

Madame Butterfly’s sandwichkiks har fået en ansigtsløftning: et splinternyt design og et helt nyt lysegrønt øko-logo i stedet for det gamle EU-økologimærke. Samme nye EU-logo vil inden for de næste par år kunne ses på mange andre økologiske varer, men Madame Butterfly’s Sandwichkiks bliver nok et af de første produkter på markedet med det nye logo.

Grunden til ansigtsløftningen er, at EU har indført et nyt øko-logo, efterfulgt af nogle nye regler for økologiske varer. Med hensyn til udseendet, som nok er det væsentligst nye for forbrugerne, har det nye logo form som de enkle konturer af et blad, hvide på en ensfarvet lysegrøn bund med de europæiske stjerner i formation rundt om bladets midterribbe.

En eyecatcher
Vi tror, at det nye logo hurtigt vil vinde genklang hos forbrugerne, fordi det taler et både enkelt og letforståeligt sprog. Selv har vi faktisk allerede taget det til os. Det er mere iøjnefaldende end det gamle, og mere moderne, og vi tror, at det vil gøre det nemmere og hurtigere for forbrugerne at identificere økovarerne på forhandlernes hylder. Og det kan vi selvfølgelig godt lide.

Flere informationer
Det er dog ikke kun logoets udseende, der er nyt. For at måtte bruge det fremover, skal man mærke sin vare med kontrolkodenummer og geografisk oprindelse sammen med økologoet – og i samme synsfelt vel at mærke. Og de nye kontrolkoder er ”strammere”, om man så må sige, så der er kortere afstand tilbage til de produktansvarlige – hvilket givetvis vil forstærke tilliden til den økologiske oprindelse og kvalitet yderligere.

Ikrafttrædelse
Reglerne træder officielt i kraft den 1. juli 2010. Der bliver dog en længere overgangsordning, der rækker hele to år frem fra den dato, dvs. til 2012. Men i Food Solutions venter vi ikke. Vi rykker nu. Fornyer vores emballage og tilretter vores mærkning løbende på alle de økologiske produkter, vi markedsfører.

…men hvad med kiksene?
Ligesom med enhver anden ansigtsløftning er det kun det ydre, der ændrer sig. Sandwichkiksene indeni rullerne forbliver de samme. De vil derfor stadig være knasende sprøde og fristende, lagt sammen to og to med et lykt lag blød og cremet chokoladefyld imellem. Mums.