Fuldkornspartnerskabet spreder sig til Europa

Fuldkornspartnerskabet, som Food Solutions har været en del af siden 2011, har været så stor en succes, at EU-kommissionen nu har sagt ja til at udbrede ideen til et tilsvarende projekt i projekt i Rumænien, Slovenien og Bosnien-Herzegovina.

Food Solutions har altid haft en forkærlighed for fuldkorn. Vi synes, man som fødevarevirksomhed har en forpligtigelse til at give folkesundheden et skub i den rigtige retning ved at skrue maksimalt op for fuldkorn og samtidig reducere indholdet af tilsat sukker og fedtstoffer, hvor det er muligt.  

Siden 2011 har vi derfor været med i Fuldkornspartnerskabet, som er et samarbejde mellem virksomheder, myndigheder og sundhedsorganisationer. Fuldkornspartnerskabet har sit eget logo og certificering, som stiller krav til endnu højere fuldkornsindhold end Nøglehulsmærket. Og det ser ud til at være en rigtig god ide. I dag spiser danskerne i gennemsnit 82 g fuldkorn og dagen mod 36 g i 2007. Det er en dejlig udvikling, og vi er stolte over at være en del af Fuldkornspartnerskabet. Du kan læse Fødevarestyrelses pressemeddelelse her (HYPERLINK PÅ ”her” med

https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser%202019/Fuldkornsmodel-ud-i-Europa.aspx