I mål med IFS Food certificering

I mål med IFS Food certificering

Efter en meget koncentreret kamp kan vi nu stolt annoncere, at Food Solutions er kommet i mål!  Vi har udvidet vores mangeårige IFS Logistic (transportering af fødevarer) certificering til også at omfatte IFS Food.

Alle i fødevarebranchen ved, at det kræver en enorm indsats at blive IFS Food certificeret, men for de mange der studser over forkortelsen her lidt forklaring på, hvorfor en IFS Food certificering er så vigtig.

Din garanti for høj fødevaresikkerhed

IFS (International Featured Standards) er en internationalt anerkendt standard og er en af de mest omfangsrige og krævende certificeringer der findes. IFS Food opstiller en lang række krav til både fødevaresikkerheden og kvaliteten på en virksomhed, der producerer og håndterer fødevarer. For at opnå certificering skal virksomheden dokumentere, at den opfylder disse krav.

Det gør Food Solutions! Med IFS Food certificeringen har vi nemlig fået bevis på, at vi lever op til IFS’s meget strenge krav til både måden, vi producerer på, og kvaliteten af vores produkter. Det er en fantastisk garanti for både vores samarbejdspartnere og alle, der nyder vores dejlige produkter.

Certificering af egenproduktion

Som sagt har vi i mange år haft en IFS Logistic certificering – og desuden en IFS Broker certificering. De er din garanti, for at vi som fødevarehandels-virksomhed lever op til IFS kravene. Men da vi nu også selv producerer fødevarer, ønskede vi at udvide certificeringen til også at omfatte IFS Food. Nu glæder vi os til at køre vores produktion i rigtig høje omdrejninger og levere endnu flere lækre kvalitetsprodukter til din butik.