På smagsmæssig forkant

files/spoons-full-of-spices.jpg

Vi mennesker udvikler os hele tiden. Det samme gør vores smagsløg, når de bliver taget alvorligt.

Hos Food Solutions udfordrer vi smag og behag og hjælper dig til at blive overrasket og finde nye spændende oplevelser i maduniverset. Food Solutions er en innovativ og trendspottende virksomhed med fokus på din strategiske virkelighed. Siden 2004 har vi udviklet fødevarer med respekt for smagsoplevelser, kvalitet og miljø.Vores forretning er en hybrid mellem en traditionel købmandsvirksomhed og et reklamebureau. Vi har egne brands med et bred produktsortiment, men vi hjælper dig også hele vejen fra idé til private label. Med vores Food Finder finder vi de kvalitetsvarer, du har brug for. Naturligvis til demokratiske priser.Velkommen til Food Solutions – vi glæder os til at sætte strategisk smag på dine hylder.

Food Finder

Hos Food Solutions tænker vi fremad. Vi forfølger de nyeste trends på markedet – nogle gange spotter vi dem, næsten før de opstår.

Vores fokus ligger primært på nordisk mad, og vi tror på økologi og Fairtrade. Det betyder, at vi har moralen med i vores arbejde, og at vi fokuserer på sundheden, når vi finder varer til dine hylder.

files/Logo_Statskontrolleret_Okologisk_Rodt_JPG.jpg

Food Processor

Hos Food Solutions finder du alle kompetencer samlet på ét sted. Vores hybrid mellem købsmandsvirksomhed og reklamebureau betyder, at vi har et ekstraordinært branchekendskab – set fra alle vinkler.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og yder gerne en ekstra indsats for at optimere dine produkter både smags- og næringsmæssigt.

Med hensyn til transport og emballage tænker vi så vidt muligt på miljøet, og vores design følger typisk den rene, nordiske stil. Både emballage og færdige displayløsninger er på den måde med til at overbevise dine kunder om det rigtige valg. Er der behov for det, udvikler vi også opskrifter, som inspirerer til en sundere, sjovere og lettere hverdag.

files/groed-3.jpg