På smagsmæssig forkant

files/spoons-full-of-spices.jpg

Food Solutions er en innovativ marketing-forhandler-producent af fødevarer til detail. Siden 2004 har vi udviklet fødevarer med respekt for smagsoplevelser, kvalitet, sundhed og miljø.


Med fingeren på fødevarepulsen spotter vi nyheder og trends og hjælper dig hele vejen fra idé til salgssikkert produkt på hylden. Altid til demokratiske priser! Food Solutions tilbyder også egne brands – fx. Madame Butterfly. De er typisk udviklet til at være glutenfri, fuldkorn og/eller økologisk. Vi køber fra vores veletablerede samarbejdspartnere og har desuden eget pakkeri og produktion. Siden 2011 har vi været medlem af Fuldkorns-partnerskabet og har stor erfaring med udvikling af fødevarer, der er/skal være: Økologiske, nøglehulsmærkede, fuldkornslogo-mærket, glutenfri og/eller veganske. Food Solutions sortiment fornyes konstant, og vores webshop er kun en appetitvækker!

Alt på ét sted

Vores hybrid mellem købmand, og marketing betyder, at vi har et ekstraordinært branchekendskab – set fra alle vinkler og med fokus på kvalitet til fornuftige priser Med udgangspunkt i dine ønsker yder vi altid en ekstra indsats for at optimere dine produkter både smags- og næringsmæssigt.

Ernæring og emballage

Vores ernæringseksperter hjælper gerne med produktudvikling og kreerer også opskrifter, som inspirerer til en sundere, sjovere og lettere hverdag – typisk med udgangspunkt i nordisk mad. Indpakningen har vores designer styr på med udvikling af både emballage og færdige displayløsninger, der overbeviser dine kunder om det rigtige valg. Fokus er på miljø og enkel, nordisk stil.

Fokus på moral, miljø & sundhed

Vi er medlem af Fuldkornspartnerskabet og forsøger så vidt muligt at reducere fedt og sukkerindholdet i vores egne brands. Økologi og Fairtrade har ligeledes høj prioritet. Vi tænker derfor både i moral, miljø og sundhed, når vi finder varer til dine hylder.

Styr på logistik

Vi har mange års logistik erfaring og har fokus på effektiv, rettidig og pålidelig transport så du er garanteret dine produkter til tiden.

files/VeganskKoldskalHavrekiks.jpg

Hvorfor vælge Food Solution

Alle kompetencer samlet ét sted

Personlig kundeservice

Enkel og effektiv emballage

Fokus på sundhed og miljø

Transport i trygge hænder

Nordisk fokus

Mulighed for produktudvikling

Demokratiske priser

Velkommen til Food Solutions – vi glæder os til at sætte strategisk smag på dine hylder!

files/groed-3.jpg