Urokkelige principper - For din skyld

files/Rectangle_5_1.jpg

Fødevaresikkerhed

Food Solutions arbejder sammen med de dygtigste parter inden for fødevarekontrol. Det er din garanti for, at alle de varer, som Food Solutions leverer, lever op til fødevarereglerne og -lovgivningen.

files/Rectangle.jpg

Bæredygtighed

Hos Food Solutions tænker vi før vi handler - ikke mindst på effekten på miljø og mennesker. Derfor er bæredygtighed, økologi og sundhed en naturlig del af vores tankegang. Vi søger konstant flere økologiske og/eller Fair Trade produkter til vores sortiment. Det økologiske brand Madame Butterfly taler for sig selv. Food Solutions vælger miljøvenlige transportformer, når det er muligt. Det samme gælder for emballage, hvor fokus ligger på brugen af FSC mærket pap og papir. Vores virksomhed kører naturligvis på grøn el. Food Solutions tænker også i Folkesundhed. Når det giver mening, øger vi indholdet af fuldkorn og skærer ned på sukker, salt og fedt. Nøglehulsmærket og Fuldkornsmærket vægtes højt og findes på en række af produkterne i varesortimentet.

files/Rectangle_1.jpg

Logistik

Food Solutions ved, at logistikken er et vigtigt konkurrenceparameter for dig. For hele tiden at holde trit med kontraktvolumenen gør vi alt, hvad der er muligt, for at sikre timing af produktionen og rettidig levering. Det er med til at minimere din risiko for udsolgt-situationer.

files/nigel-tadyanehondo-GOD2mDNujuU-unsplash.jpg

Service

Hos Food Solutions tænker vi Service med stort. Vi er ikke bare din leverandør af kvalitetsfødevarer. Vi er også din strategiske samarbejdspartner. Derfor gør vi os altid umage med hurtig feedback på forespørgsler og opfølgning på vores arbejde.

files/shutterstock_1049691002.jpg