Urokkelige principper - For din skyld

files/Rectangle_5_1.jpg

Fødevaresikkerhed

Food Solutions arbejder sammen med de dygtigste parter inden for fødevarekontrol. Din garanti for, at alle varer, som Food Solutions leverer, lever op til fødevarereglerne og -lovgivningen.

files/Rectangle.jpg

Bæredygtighed

Hos Food Solutions tænker vi før vi handler - ikke mindst på effekten på miljø og mennesker. Bæredygtighed, økologi og sundhed er en naturlig del af vores tankegang. Vi søger konstant flere økologiske og/eller Fair Trade produkter til vores sortiment, eksempelvis Madame Butterfly. Food Solutions prioriterer miljøvenlige transportformer. Det samme gælder for emballage, hvor fokus ligger på brugen af FSC mærket pap og papir. Vores virksomhed kører naturligvis på grøn el. Food Solutions tænker også i Folkesundhed. Når det giver mening, øger vi indholdet af fuldkorn og skærer ned på sukker, salt og fedt. Nøglehulsmærket og Fuldkornsmærket vægtes højt og findes på en række af produkterne i vores sortiment.

files/Rectangle_1.jpg

Logistik

Food Solutions ved, at logistikken er et vigtigt konkurrenceparameter for dig. Vi sørger for at sikre timing af produktionen og rettidig levering, så du minimerer din risiko for udsolgt-situationer.

files/nigel-tadyanehondo-GOD2mDNujuU-unsplash.jpg

Service

Food Solutions er ikke bare din leverandør af kvalitetsfødevarer. Vi er også din strategiske samarbejdspartner! V gør os altid umage med hurtig feedback på forespørgsler og opfølgning på vores arbejde.

files/shutterstock_1049691002.jpg